Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve ortam şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Ancak yangındaki ürkü anında birden binaya sığmak talip hevesli sıfır kişilerin bu hareketinin önlenmesi fakat yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmasının önlenmesi ile mümkün olacaktır.

Yangın Kapısının bakımını gitmek bâtınin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsaklama geçirmek yahut amatörce onarmak tehlikeli neticelara muamele açabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Fakat kullanıcı sayısı 50 kişâlâ güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Eğer bir yangın bapsı bâtınin eder aralıkştırması dokumalıyor ise bu durumda en oflaz opsiyon ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile benimsemek ve buna bakarak en hakikat hediyeı vira etmek olacaktır.

Yangın merdiveni bapsı 90 dakika yüce ısıya karşı dayanıklı olmalı, panik barlı dizge ile kolaylıkla merdivene erişimı katkısızlamalı, aynı anda yekten zait kişinin autarı yakın çıkmasını katkısızlayabilmeli ve haricen açılmamalıdır.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mefultır ve ekseriya modern binalarda kullanılır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı zıtlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar izin özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen konstrüksiyonda yapım yazar, montaj ve onarma proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum allıkıyoruz.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına iyi ali birinci Yangın Merdiveni Kapısı sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları modellere nazaran bileğfiilmektedir. Metanet, bakım ve tamirat kolaylığı ve güzel duyusal açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunmuş olduğu avantajlara rabıtalı olarak yeni kapı montaj projeniz için farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde tek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page